***Mirë se vini në autoservisin "GARAGE-ASANI"***

Unë jam Fikret Asani, automekanik me përvojë 35 vjeçare. Nëse dëshironi ta keni makinën në rregull para se ta çoni kudo tjetër bjereni s`pari te unë sepse unë jam më i miri, unë jam më  i liri. Nëse  keni gabuar  dhe e keni çu kerrin diku tjetër dhe ua kanë prish, ose s`kanë arrit  me i ra në fije defektit,  bjereni prapë  te baca sepse unë jam ai qe e rregulloj.
             Unë jam bosi i kësaj pune!

   Përshëndetje nga Fikret Asani - FIQA

GARAGE-ASANI 076-206 22 60
GARAGE-ASANI 076-206 22 60